Verkstad

Bilverkstad i Norrtälje

Vi har serviceauktorisation för Mercedes-Benz och Mazda. Självklart har vi orginalservice och reservdelar för dessa märken. Kontakta oss vid frågor.

Auktoriseringen för Nissan upphör hos oss 1/12 – 18. Det innebär att vi inte kommer att kunna serva bilarna med nybilsgaranti.

BOKA SERVICE

Om verkstaden

Vi på Höglunds Bil AB ser det som en självklarhet att kunna erbjuda fullservice på alla produkter som vi säljer till våra kunder. Johan, vår verkstadschef, har lång erfarenhet av våra märkesbilar och även andra bilmärkenVåra duktiga kundmottagare Orawan & Stefan ser fram emot att få ta emot dig som kund. Du kan med förtroende vända dig till någon av oss om du märker att din bil inte motsvarar dina förväntningar. Varmt välkommen att ta kontakt med oss – våra uppgifter hittar du till höger. Vi satsar mycket på nya maskiner, verktyg och inte minst på att uppdatera vår personal när det gäller utbildning i ny teknik. Detta för att du skall kunna utnyttja våra uppdaterade resurser och vara säker på att din bil har optimal funktion och ekonomi.

Kontrollerad bilverkstad

Oberoende Svensk Bilprovning svarar för kontrollerna. KBV följer centralt upp kvalitetsutvecklingen på sina anslutna verkstäder. I dag finns en unik databas över kvalitets- och kundnöjdhetsutvecklingen. Kontrollerad Bilverkstad har skylten med den gröna punkten som symbol. Denna kvalitetsladdade symbol kan endast innehas av verkstäder anslutna till KBV. Vi är godkända som kontrollerad bilverkstad och får därmed sätta upp skylten med grönt ljus. Välkommen till oss du också. Trivs du med oss så trivs vi med dig.

Klicka här för att läsa vår verksamhetspolicy

Länsförsäkringars miljö- och kvalitetscertifiering