Nyheter från Höglunds Bil

bilfrösäljare hjälper kund

Snart byter vi namn till Mobility Motors Group

Höglunds Bil har funnits sedan 1955 och har sedan dess varit en av Norrtälje och Roslagens ledande fordonsaktörer. Sedan 2020 har vi varit en del av Mobility Motors Group-koncernen. Mobility Motors Group är ett familjeägt företag som grundades 2005. Idag har vi tio anläggningar runt om i landet och representerar lika många nybilsmärken.

Idag kan vi äntligen presentera koncernens gemensamma nya namn och visuella identitet. Genom namnbyte och ny visuell identitet förenas hela Mobility Motors Group. Ett nytt formspråk speglar koncernen grafiskt och sätter ton för samtlig kommunikation.

Vad innebär förändringen för mig som företagskund?

Som en värdefull kund till oss kan du känna dig trygg med att vi ytterligare kommer att stärka vårt erbjudande för att möta dina förväntningar och ditt behov. Du kommer inte att märka av några skillnader i våra befintliga tjänster eller personal och vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans som tidigare, inte heller dina nuvarande avtal förändras. Vi är fortfarande samma trevliga personal, i samma lokaler och erbjuder samma tjänster!

Vårt organisationsnummer kvarstår och fakturor betalas som tidigare. Mer information kommer när namnändringen är genomförd.

Frågor eller funderingar?

Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta Platschef Patrik Gustavsson antingen via telefon på 0176-77567 eller maila till patrik.gustavsson@hoglundsbil.se.