Nyheter från Höglunds Bil

Nya Mercedes Benz CLA Coupé

CLA_1

CLA_2

Nya Mercedes Benz CLA Coupe premiärvisades på CES mässan i Las Vegas i Tisdags. Nya CLA Coupé är inte bara den mest emotionella bilen i sin klass, den är även högintelligent: Från MBUX Interior Assist, som känner igen operativa krav från gester och omger interiören med intelligens, till augmented reality för navigation och förståelse för indirekta röstkommandon till ENERGIZING COACH som ger individuella tränings rekommendationer, den nya CLA:n erbjuder en mängd nya smarta lösningar. Det finns också geniala detaljer när det kommer till aerodynamik och nya funktioner för Intelligent Drive förarassistent paketet. Designen understryker coupé karaktären med sin sträckta form och designelement såsom motorhuven med powerdomes eller den bakre registreringsskylten som har flyttats ned. På så sätt gör den sin föregångare rättvisa som en design ikon.